Salgsbetingelser

Salgs og leveringsbetingelser for kjøp av gavekort.

Standardvilkår/regler

Gavekortet kan benyttes på alle butikker på våre Steen & Strøm sentre i Norge. Full oversikt over sentrene finner du under «Senteroversikt».  Gavekortet kan brukes i betalingsterminalene i butikkene hvor beløpet trekkes automatisk. Kortet kan brukes i de fleste butikkene på sentrene, med unntak av Vinmonopolet og Posten. Steen & Strøm tar forbehold om at ikke alle butikkene på et senter kan motta gavekort til enhver tid. Kortet har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato. Minimumsbeløp pr. gavekort er kr 100,- og maks beløp er kr 5000,-.

Hentekoder sendt via SMS og e-post er gyldig i tre (3) måneder.

Kortet kan ikke forlenges, refunderes eller erstattes.

Aktivering av saldo

Et kort kjøpt online og sendt med tekstmelding eller e-post aktiveres når det hentes med Hentekoden i gavekortmaskinen.

Saldo på kortet kan sjekkes alle steder der det selges gavekort på senteret, og i de fleste terminalene i butikkene. I tillegg kan man sjekke saldo på nett under fanen «Sjekk Saldo». Kortet kan ikke innløses i kontanter, helt eller delvis.

Priser

Standard gavekort koster kr. 10.  Bestiller betaler porto per post. Alle priser i nettbutikken er inkludert mva.

Leveringstid

Kort som bestilles fra nettbutiken har en leveringstid på 1-4 virkedager avhengig av forsendelsesmåte valgt av kunde.

Ved bruk av faktura er gavekortene hos mottaker innen 8 dager forutsatt at kredittgodkjenning er ok. Hvis kredittgodkjenningen ikke godtas, vil gavekortene sendes etter at fakturaen er betalt.

Ekspedisjonsavgift

Alle bestillinger som kommer til nettbutikken blir bekreftet først via skjermbildekvittering, og endelig ved kvittering som sendes pr. e-post. Kvitteringen inneholder informasjon om bestilte produkter, mengde, pris inkl. mva. og totalsum. Når du har mottatt vår ordrebekreftelse anses bestillingen som bindende.

Betaling generelt

Ved betaling blir kjøpesummen reservert straks bestillingen sendes. Betaling foregår via Visa eller MasterCard og kun via kort utstedt i Norge. Beløpet blir ikke trukket fra kontoen før gavekortet/gavekortene sendes. Betaling kan også gjennomføres med BankAxess og faktura for bedriftskunder. Ved bruk av faktura er gavekortene hos mottaker innen 8 dager forutsatt at kredittgodkjenning er ok. Uten godkjenning sendes kortene når betaling er registrert hos Steen & Strøm. Alle betalinger utføres på en trygg måte gjennom godkjente betalingsoperatører som for eksempel Nets, QuickPay og Vipps. Alle transaksjoner er kryptert på samme måte som ved betaling i en ordinær betalingsterminal i butikk Om man velger å laste inn eget bilde vil ikke beløpet trekkes før bildet er godkjent. Viser det seg at bildet ikke er godkjent i forhold til gitte retningslinjer vil man motta en beskjed om dette på epost. Ingen bestillinger registreres før man har fått kvittering eller betalt.

Bestilling fra bedrifter

Bedrifter kan velge å betale med kort eller motta faktura. Dersom kjøp ønskes mot faktura kan man søke om kreditt. Dersom man blir kredittgodkjent må beløpet betales innen 14 dager fra kjøpsdato, uavhengig av når kortene blir levert.

Frakt, ekspedisjon og levering

Posten benyttes som transportør. Alle bestillinger sendes som A-post

Hvis gavekortet sendes som en SMS eller e-post, vil mottakeren motta hilsenen som en SMS eller e-post med en hentekode. Den hentekoden brukes til å hente ut det fysiske gavekortet på et av Steen & Strøms kjøpesentre i Norge.

Mangler eller feil på forsendelsen

Etter mottak av gavekort er det kundens ansvar umiddelbart å undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen og om det ellers er feil eller mangler i leveransen. Melding om feil og mangler ved produktene må sendes skriftlig via epost til Oslo City: oslocity.kundeinfo@steenstrom.com eller Metro: metrosenter@steenstrom.com
Dette må skje innen rimelig tid etter at feilen eller mangelen ble oppdaget.

 

Vilkår og retningslinjer for valgfri design av gavekorthilsen via sms och e-post og bildebruk
Tekniske spesifikasjoner

Optimal dimensjon på bildene er 650 x 350 pixler. Bildene må være i formatene: jpg og jpeg. Hvis du laster opp din egen video, skal den ikke være større enn 50 MB Du kan også legge til en bakgrunnsfarge som samsvarer med hilsenen din. Navnet på bildefilen er uvesentlig. Vær oppmerksom på at fargegjengivelsen ikke alltid blir slik som på dataskjermen. Tiden det tar å laste opp bildet er avhengig av hvilken hastighet du har på din internettilgang og størrelsen på bildet.

Vilkår

 1. Steen & Strøm har rett til å avgjøre om ett bilde kan brukes eller ikke (uten å måtte redegjøre for bakgrunnen).
 2. Hvis Steen & Strøm ikke godkjenner gavekorthilsen, vil du som kortinnehaver motta en e-post om dette.
 3. Når du som avsender av hilsenen velger bilde på gavekorthilsen ditt, innestår du samtidig for at du har nødvendig tillatelse til å distribuere og lagre dette bildet. Ved bruk av personer i motivet innestår du også for at de berørte parter har gitt sin tillatelse til å bruke dette til det aktuelle formål.
 4. Du som avsender av hilsenen er ansvarlig for at bildet holder seg innenfor retningslinjene for valgfri design.
 5. Du som avsender av hilsenen er ansvarlig for eventuelle klager, søksmål og krav som kan komme i forbindelse med bildebruk. Steen & Strøm er helt uten ansvar i denne forbindelse.
 6. Det er gratis å legge ditt eget bilde til hilsenen
 7. For øvrig gjelder standardvilkår for bruk av gavekort.

Retningslinjer for bilder og video

Vær vennlig å les instruksjoner nedenfor nøye, slik at du vet hvilke bilder eller video som kan brukes og som kan godkjennes. Steen & Strøm har rett til å beslutte at bilde eller video ikke kan benyttes uten begrunnelse for avgjørelsen. Hvert bilde eller video vil bli gjennomgått for å se om det er i samsvar med retningslinjer for bruk av bilde og video. Følgende retningslinjer gjelder for valgfri design og bilde- og videobruk:

 1. Bildet eller video kan ikke ha samfunnsfiendtlig, rasistisk eller religiøst innhold eller budskap.
 2. Bildet eller video kan ikke vise personer eller grupper som er involvert i ulovlige eller rasistiske aktiviteter.
 3. Bildet eller video kan ikke inneholde telefonnummer, personlige opplysninger, tekster eller web adresser.
 4. Bildet eller video kan ikke være provokativt, voldelig, pornografisk eller støtende på annet vis.
 5. Bildet eller video kan ikke inneholde nakne voksne eller barn.
 6. Bildet eller video kan ikke oppfattes voldelig eller obskønt.
 7. Det er ikke lov å bruke bilder underlagt opphavsrett. Steen & Strøm fraskriver seg ethvert ansvar dersom det blir benyttet slike bilder eller video.
 8. På bildet eller video kan det ikke være personer uten at disse eksplisitt har godkjent å bli benyttet som bilde eller video på ditt kort.